4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Küçük Kerem yardım bekliyor

Siirt'te, doğuştan dudağı yarık olduğu için konuşmakta zorluk çeken 11 yaşındaki Kerem Özdemir'in ailesi, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. 

Siirt merkeze bağlı Alan Mahallesi'nde ikamet eden Özdemir ailesinin 11 yaşındaki çocuğu Kerem Özdemir, doğuştan dudağı yarık olduğu için konuşmakta zorluk çekiyor. Maddi sıkıntı içinde oldukları için çocuklarının ameliyat masraflarını karşılayamadıklarını söyleyen baba Cemil Özdemir (46), yetkililerden yardım istedi. 

Oğlunun bu durumunun kendisini kahrettiğini belirten anne Hacer Özdemir (42) ise, "Oğlumun doğuştan yarık olan dudağını gördüğüm her gün kahroluyorum. Allah rızası için yavruma yardımcı olun. Arkadaşları okula giderken kendisi konuşamamaktan yakınıyor. Çocuğum bana 'anne ben ne zaman ameliyat olup okula gideceğim' diyor ama maddi gelirimiz olmadığı için yavrumu tedavi ettiremiyorum. Eşim minibüsçülük yaparak geçimimizi sağlamaya çalışıyor. Kazandığı para ise ancak beslenmemize yetiyor. Lütfen yavruma yarımcı olun" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 13:39:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?