5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Kurtalan Kaymakamı okulları denetledi

Siirt'in Kurtalan Kaymakamı Mustafa Gündüz okul denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Kaymakam Gündüz okullarda yaptığı denetimlerde öğrencilerin istek ve taleplerini de dinliyor.

Kaymakam Mustafa Gündüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Pala, Gözpınar beldesini ziyaret ederek Gözpınar İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulunuldu. Kaymakam Gündüz sınıflara girerek öğretmenlerden öğrencilerin durumu hakkında bilgi alarak öğrencilere sorular sordu ve başarılı öğrencileri ödüllendirdi. Daha sonra okulun öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Gündüz okul müdüründen brifing aldı. Ardından Gözpınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu (YİBO) ziyaret eden Kaymakam Gündüz burada da toplantı yaparak öğretmenlerin çalışmaları ve okulun eğitim-öğretim durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Okulda düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencileri altınla ödüllendiren Kaymakam Gündüz, daha sonra 3. ve 1. sınıfların derslerine girdi. Burada tek tek bütün öğrencilerle ilgilenen Gündüz, çocukların eğitim durumu hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 16:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?