5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Kurtalan'da kaza:3 ölü, 15 yaralı

Yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı: 3 ölü, 15 yaralı

Siirt'in Kurtalan ilçesi yakınlarında bir yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

Siirt'ten Batman'a seyreden Salman A. yönetimindeki yolcu minibüsü ile Batman'dan Kurtalan'a gitmekte olan özel bir otomobil Kurtalan mevkisinde çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sabriye Kutlu, Orhan Kutlu ve minibüsteki yolculardan Abdi Gökmen hayatını kaybederken, minibüste bulunan yolculardan Yılmaz Kesik, Hayriye Başkıran, Diyattin Başkıran, Rabia Doğan, Süleyman Tunç, Meryem Taşkıran, Evren Yıldız, İhsan Aslan, Leyla Gökmen, Ferhan Yıldız, Murat Kangül, Kadriye Kangül,
Veysi Kesik, Gülten Yazar ve Remziye Yazar yaralandı. Kazada hayatını kaybedenler Batman Devlet Hastanesi morguna götürülürken, yaralılar Kurtalan ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Leyla Gökmen, kaldırıldığı Batman Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, minibüs sürücüsü Salman A. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 01:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?