5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Mağdur işçi yardım istedi

İstanbul'da bir inşaatta çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu sakat kalan işçi AK Parti Siirt teşkilatından yardım istedi.

Mevsimlik işçi olarak İstanbul'daki bir inşatta çalışırken yüksekten düşme sonucu yaralanan ve ayakları kesilen işçi Mehmet Sümer, köylerini ziyaret eden AK Parti Siirt Teşkilatı heyetinden yardım istedi. Siirt'in Şirvan ilçesi Cevizli köyünü ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Bayram Kızılay, Başkan yardımcısı Ali İlbaş ve diğer parti yöneticilerine durumunu anlatan Mehmet Sümer, parti yöneticilerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

Sümer, "İstanbul'da bir inşaatta çalışırken, geçen yıl şimdi hatırlamak bile istemediğim bir kaza sonucu sakat kaldım. Genç yaşımda muhtaç bir şekilde eve mahkum oldum. Devlet gerekli yardımı yapıyor. Ancak ayaklarıma takılan protez bacakların sürekli değişmesi gerekiyor. Evli dört çocuk sahibiyim. Çocuklarımın bakımı, eğitimi gerekiyor. Bütün bunlar için köyümüzü ziyaret eden AK Parti heyetinden yardım istedim" dedi.

Başkan yardımcısı Ali İlbaş'la birlikte talihsiz işçi Mehmet Sümer'i evinde ziyaret eden İl Başkanı Bayram Kızılay, işçinin durumuyla ilgileneceklerini belirterek, "Bu işçimizin durumu ile yakından ilgilenip ilgili kurumlarla irtibata geçerek Siirt'te tedavisinin yanı sıra milletvekillerimizin de desteğiyle il dışında tedavisinin yapılmasını sağlayacağız.

Bunun yanında geçimleri ve çocukları için de yardımcı olmaya çalışacağız. Ekmek parası için yollara koyulup İstanbul'a kadar giden, kendine iş bulmuş ama talihsiz bir kaza yaşamış. Allah kimsenin başına getirmesin. Biz de tedavi sonunda gerekli desteği vererek gerekirse kendisi için bir iş ayarlamaya çalışıp ailesinin geçimini sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 17:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?