3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Medya-polis maçı dostça bitti

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 160. Yılı nedeniyle Siirtli medya mensupları ile polis memurları arasında bir futbol maçı düzenlendi. Keyifli anların yaşandığı maç, 13-13 berabere sona erdi.
 
 
Siirt Polis Lojmanları bahçesinde bulunan halı sahada oynanan maçta, orta hakemliği Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hıfzullah Canpolat yaptı. Medya mensupları maça Bülent Uygur (Vali Yardımcısı), Seydan Altunç (Siirt’te Son Söz Gazetesi), Hifzullah Eryeşil (Sabah Gazetesi Muhabiri), Fahrettin Sevinç (TRT Muhabiri), Yılmaz Gülyeşil (Cihan Haber Ajansı Muhabiri), Ömer Özel (Siirt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü) ve Mecit (Zaman Gazetesi Muhabiri) kadrosu ile çıktı.
 
Emniyet teşkilatı ise Hasan Güner (Personel Şube Müdürü), Ali Gayret (Güvenlik Şube Müdürü), Ali Çakır (Loj. Şube Müdürü), Kemal Gezer (Org. ve Kaç. Şb.), Sinan Atik (Önleyici ve Hiz.Şube Müd.) ve İbrahim Atlan (Baş.Kom.) kadrosu ile sahaya çıktı.
 
Medya mensupları, Vali Yardımcısı Bülent Uygur’un üstün performansı ile maçı son dakikalara kadar önde götürdü. Fakat son saniyelerde polis takımının golüyle maç 13-13 berabere bitti.
 
Maçı Siirt Emniyet Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Ali Tatlı, birim müdürleri, ulusal ve yerel gazete muhabirleri ve çok sayıda emniyet mensubu izledi. Orta hakem Hıfzullah Canpolat'ın bazı kararları, seyircileri güldürdü.
 
Maç sonunda, Müdür Vekili Ali Tatlı, ulusal ve yerel basına teşekkür ederek, bu tür sosyal faaliyetlere devam edileceğini belirtti. Tatlı, medya takımının kaptanına bir buket çiçek verdi.
 
Doğan Haber Ajansı'nın sevilen muhabiri Turan Koyuncu, maç içerisinde her türlü şikeye başvurulmasına rağmen maçın nasıl berabere bittiğini bir türlü anlayamadığını söyleyerek, maçın orta hakemini futbol federasyonuna şikayet edeceğini söyledi.
Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 21:10:00
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 10:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet emin canpolat IP: 78.182.145.xxx Tarih : 20.08.2008 16:25:06

ben siirt sosyal hizmetler il müdürünün kardeşi olarak herzaman abemin arkasında ve destekçisiyiz başarılarından dolayı kendisini kutlar canpolat ailesi adına örnek davranışlarından dolayı ve siirt için yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı bir siirtli olarak kendisine teşekkürü bir borç bilirim.mehmet emin canpolat ist