5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Mersin'den Siirt'e 2 bin 600 çiçek

Mersin'de yaşayan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş tarafından Siirt Belediye'sine 2 bin 600 adet çiçek hibe edildi.

Mersin'de yaşayan bir vatandaş tarafından getirilen kadife çiçeği, vinka (Medine çiçeği) vapurdumanı adlı çiçekler Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne teslim etti.

Sera alanlarından getirilen 2 bin 600 adet çiçek Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli yerlere dikilmeye başladı. Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak yaptığı açıklamada, çiçeklerin hayırsever bir vatandaş tarafından gönderildiğini belirterek, "Vatandaşın dediği Siirt'te geldiğimde çiçekli ve temiz olmasını istediği için bu çiçekleri gönderdi, kendisine teşekkürler ediyoruz. Bu memleket hepimizin memleketidir. Bizler bu güzelliğe sahip çıkılmasını istiyoruz. Allah'ın izniyle Siirt'in her tarafını çiçekle donatacağız, daha güzel bir Siirt yapacağız" dedi.

Başkan Sadak'ın konuşmasından sonra söz alan çiçekleri getiren ve Siirt Belediyesi'ne veren vatandaş, "Ben Siirtliyim ve Siirt'e geldiğimde memleketimi güzel görmek istediğim için bu çiçekleri belediyeye verdim. Çünkü belediyenin içinde olduğu sıkıntıyı çok iyi görüyorum. Bundan sonra da vatandaş olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 01:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?