5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

MİM ilk mağazasını açtı

SİİRT'TE YENİ BİR MAĞAZALAR ZİNCİRİNİN İLK ŞUBESİ AÇILDI

Siirt'te toptan fiyatına perakende satışı yapan Kayra Gıda Ltd. Şirketine bağlı discount tipi ilk mağaza MİM adı altında 1.şubesini Kooperatif Mahallesi'nde açtı. 2010 yılında şube sayısını 5'e çıkarmayı hedefleyen Kayra Gıda'nın Genel Müdürü Burak Kayra, amaçlarının kaliteli ürünleri toptan fiyatına müşterilerin ayağına getirmek olduğunu belirtti.

MİM mağazalarında maliyetten kaçınarak ürünlere artı gider fiyat eklemeden ürünü en ucuz şeklinde müşterilerine sunacaklarını belirten Kayra Gıda Genel Müdürü Burak Kayra, "İlk mağazamızı Kooperatif Mahallesi'nde açtık. Beklentimizin üzerinde bir ilgi ve teveccüh gördük. 2010 yılında Siirt'in diğer mahallelerine 4 yeni şube açmayı planlıyoruz. İlerleyen zamanlarda kaliteli ürünleri kendi markamız adı altında üretimini yaptırarak müşterilerimizin hizmetlerine sunacağız. MİM mağazalarında raf ve pahalı malzemeler yok. Ürünlerin maliyetine yansıyacak tüm giderleri kısıtlayarak sadece ürünü en ucuz fiyata satmayı amaçlıyoruz. Ülke ve bölgemizde üretilen ama Siirt'e gelmeyen kaliteli ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunmak gibi bir gayemiz var" dedi.

Ayrıca Genel Müdür Kayra, Siirt'te yaşayan tüm halkının MİM mağazasına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

SİİRT'TE YENİ BİR MAĞAZALAR ZİNCİRİNİN İLK ŞUBESİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 15:29:01
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 16:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?