5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Minibüs dereye uçtu: 17 yaralı

SİİRT'TE TRAFİK KAZASI: 17 YARALI

Siirt'te minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen sürücü idaresindeki 04 P 0472 plakalı minibüs, Baykan-Bitlis Karayolunda lastiğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine Bitlis deresine yuvarlandı. Kazada yaralanan 17 kişi, Siirt'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

Siirt Valisi Musa Çolak, Bitlis-Baykan Karayolunun Çarpıran köprüsü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve Hastane Baştabibi Dr. Ömer Obut'tan yaralılar hakkında bilgi alan Vali Çolak, "Sabah erken saatlerinde ilimiz sınırları içerisinde 04 P 0472 plakalı minibüsün, lastiğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, Bitlis deresine yuvarlanması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bu üzücü kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan toplam 17 vatandaşımız yaralanmıştır.

Olayı haber alır almaz gereken müdahaleler yapılmış ve yaralılarımızın bir kısmı Baykan Devlet Hastanesi'ne bir kısmı da Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doktorlarımızdan aldığım bilgilere göre yaralılarımızın durumu iyi. Yaralıların her türlü ihtiyacının karşılanması için de ilgililere talimat verdim" dedi.

SİİRT'TE TRAFİK KAZASI: 17 YARALI
SİİRT'TE TRAFİK KAZASI: 17 YARALI
SİİRT'TE TRAFİK KAZASI: 17 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 15:54:02
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 16:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?