5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Minibüsçüler birbirine girdi:6 yaralı

Siirt'te minibüsçüler arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesi ile il merkezi arasında minibüsçülük yapan sürücüler arasında hat nedeniyle çıkan kavgaya köylüler de karıştı.

 Öğle saatlerinde Güres Caddesi üzerinde bir çay ocağında başlayan kavga, akşam saatlerinde Aydınlar Caddesi üzerinde devam etti. Emniyet güçlerinin ayırmakta zorlandığı kavgada kalabalık iki grup silah, taş ve sopalarla birbirine girdi. Kavgada 3'ü polis olmak üzere 6 kişi yaralandı. Emniyet güçleri, tarafları ayırmak için silah ve göz yaşartıcı gaz kullandı.

Olay yerine çok sayıda özel harekat timi ve panzer sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale polis otolarında sağlık ekiplerince yapıldı. Daha sonra yaralılar ambulanslar ile Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda taş ve sopalarla yaralanan Yusuf Bağa (29), Bahattin Arslancı (40) ve Metin Dündar (28) Siirt Devlet Hastanesi'nde, hafif yaralandıkları belirtilen 3 polis memuru ise özel bir hastanede tedavi altına alındı.


Öte yandan, hastane önünde toplanan yaralı yakınları hastaneye girmek isteyince polis ile arbede yaşadılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 04:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?