3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Miniklerden coşkulu gösteri

Halide Edip Adıvar Anaokulu’nun minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırladıkları gösterileri sundu.

Yaptıkları danslarla izleyenleri kendilerine hayran bırakan 3-5 yaş grubundaki minikler, velilere güzel dakikalar yaşattılar. Minikler, bol bol alkış aldılar.

Okul Müdürü Servet Şendur yönetiminde, okul öğretmenleri Emel Kara, Melda Kılıçer ve diğer görevli öğretmenler tarafından 1 aydır çalıştırılan çocuklar, hazırladıkları müzik, dans ve şiirleri başarıyla sergilediler.

Okulun salonunda öğrenci velileri, yakınları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen gösteride, minik öğrenciler, yaptıkları gösterileri sunarken, bazı velilerin gözleri doldu.

Gösteride Afacanlar Sınıfı "Mehmetçik" adlı şiiri toplu olarak okudu; Uğur Böcekleri sınıfı "23 Nisan" adlı şarkıyı seslendirdi; "Atatürk" adlı şiiri Şirinler Sınıfı’ndan Sema ile Mert birlikte okudular. Daha sonra Civcivler, Bal Böcekleri, Şirinler ve Afacanlar sınıflarının sunduğu "Kelebek", "Recebim", "Mantarlar" ve "Küçük Kız" rond ve müzikal oyunları büyük alkış aldı. Program, okul öğrencilerinin toplu olarak "10. Yıl Marşı" eşliğinde yaptıkları gösteriyle son buldu.

 

 

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 19:55:42
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 11:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?