5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Müftü Gürlen personeliyle vedalaştı

SİİRT MÜFTÜSÜ GÜRLEN PERSONELİYLE VEDALAŞTI

Siirt Müftülüğü görevini 3 yıldır sürdüren Mahmut Gürlen, Tekirdağ'a tayininin çıkması nedeniyle personeliyle vedalaştı. Vedalaşma töreninde konuşan Vali Necati Şentürk, din görevlilerinden birlik ve beraberlik mesajlarına ağırlık vermelerini istedi.

Tekirdağ Müftülüğü'ne atanan Mahmut Gürlen, Çarşı Camii'nde personeliyle bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Gürlen, yaklaşık 3 yıldır Siirt'e görev yaptığını hatırlatarak, "Bu zaman zarfında elimizden geldiğince Siirt'e hizmet etmenin çabası içerisinde bulunduk. Tabii bu çalışmaları yaparken sizlerin desteğini devamlı gördüm. Bu hizmetler ekip işiyle yapılır. Ama devlet memuriyetinin bir gereği olarak Tekirdağ iline atamamız yapıldı. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diler, hepinize teşekkür ederim" dedi.

Açıklamasının ardından personeline teşekkür eden Müftü Gürlen, burada çalışanlarla vedalaştı. Gürlen'in, Çarşamba günü Siirt'ten ayrılması bekleniyor. Öte yandan vedalaşma törenine katılan Siirt Valisi Necati Şentürk, İl Müftüsü Mahmut Gürlen'e yeni görevinde başarılar diledi. Şentürk, toplantıda din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlikten söz ederek, bu konuların iyi işlenerek cemaata anlatılmasını istedi.

SİİRT MÜFTÜSÜ GÜRLEN PERSONELİYLE VEDALAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 10:14:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 21:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?