3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Nefesler tutuldu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi C Grubu’nda şampiyonluk umudunu ligin son haftasında da sürdüren Siirtspor, hafta sonu oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ligin son haftasında 70 puanı bulunan lider Gaziantep Büyükşehir Beledispor’u 3 puan geriden takip eden Siirtspor, hafta sonu Kahramanmaraşspor karşısına iddialı çıkıyor. Lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kendi sahasında Tarsus İdman Yurduspor karşısında mağlup, kendisinin de Kahramanmaraşspor deplasmanında galip gelmesi halinde şampiyonluğu yakalamak isteyen Siirtspor, çifte heyecanla deplasmana çıkıyor.

Siirtspor Teknik Direktörü Nurettin Şiro, Kahramanmaraş deplasmanını kazanmaları ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda şampiyonluklarını ilan edeceklerini söyledi. Kulüp Başkanı Nurettin Gül, "Rakimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un, kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu karşısında puan kaybedeceğine inanıyoruz. Takımımızın Kahramanmaraş deplasmanı kazanması ve lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un mağlup ayrılması şampiyonluğumuzu belirleyecektir. Rakimizin hafta sonu konuğu olan Tarsus İdman Yurdu, çok başarılı ve kaliteli futbolculardan oluşuyor. Tarsus İdman Yurdu’un deplasman takımı olduğu herkes tarafından iyi bilinmektedir. Bu nedenle, hafta sonu Tarsus’un, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u, bizim de Kahramanmaraşspor’u yeneceğimize inanıyoruz. Futbol birçok süprizlerle doludur. Takımımız ligin başından beri şampiyonluk hedeflemiş, şampiyonluğu hakeden bir ekiptir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 17:22:01
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 11:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?