5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Öğrencilerin sinema keyfi

SİİRT'TE ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ DEVAM EDİYOR

Siirt Emniyet Müdürlüğü, ilköğretim okulu öğrencilerine sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor. Okullarından alınan öğrenciler, filmi izledikten sonra ikramlarla okullarına uğurlanıyor.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte 200 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte sinemanın bulunduğu Kültür Merkezi'ne getirilerek, 'Mommo Ablam' adlı Türk filmini izlemeleri sağlandı. İlk defa film izleyeceklerini belirten öğrenciler bunun heyecanını yaşadıklarını bildirdiler. İlköğretim okulu 6,7 ve 8'nci sınıflarında okuyan öğrencilerin büyük çoğunluğu hayatlarında ilk defa sinemada film izlediklerini söylediler .

Öğrencilerle birlikte filmi izleyen Emniyet Müdürü Celali Topuz da yaptığı açıklamada, sinemada film izlemenin ayrı bir zevk olduğunu belirterek, "Öğrencilerimize bu zevki tattırmak istiyoruz. Bu konuda öğrencilerden yoğun talep var. Bu konuda önümüzdeki haftalarda da çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımız da bu çalışmalarımızı benimsiyor. Bugünkü etkinliğin masraflarını bizi arayan bir iş adamı üstlendi. Kendisine duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Terörle Mücadele Şube Müdürü Hakan Korkusuz da yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerle öğrencilerin polisi tanımalarını sağlayarak bir nevi koruyucu hekimlik görevi üstlendiklerini söyledi. Toplum Destekli Büro Amiri Komiser Yusuf Caner de bu tür etkinliklerin çok güzel geri dönüşlerinin olduğunu belirtti. Filmi Emniyet Müdürlüğü üst düzey yöneticileri de izledi. Öğrenciler, filmi izledikten sonra kendilerine yapılan meyve suyu ve kek ikramının ardından okullarına geri götürüldüler.

SİİRT'TE ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ DEVAM EDİYOR
SİİRT'TE ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 14:29:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 00:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?