5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Ortalığı savaş alanına çeviren kaza

Siirt'te dört binek otomobil, iki motosikletle çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Siirt'in Özgen Caddesinde meydana geldi. Beşir Akgül (44) yönetimindeki 34 ZH 6446 plakalı KİA Sorento marka arazi aracı aşırı hızla caddeye girince direksiyon hakimiyetini kaybedip önce 56 AE 495 plakalı Renault ticari taksiye ve yol kenarında park halindeki plakasız bir motosiklete çarptı. Daha sonra 34 VL 4670 plakalı Renault binek otoya da arkadan çarptı. Aynı hızla yukarıdan aşağıya inen araç 56 AL 690 plakalı motosiklete de çarptıktan sonra kavun satan tablalara ve 56 AF 310 plakalı doğan SLX markalı araca çarptıktan sonra durabildi. Kazada, bir araç ve bir motosiklet kullanılamaz hale gelirken, üç araç büyük hasar gördü. Kazada, Beşir Akgül (44), Abdullah Seven (49), Ayhan Aydın (37) ve Deniz Çağlayan (6) isimli vatandaşlar yaralanarak Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Görgü tanıklarından Beşir Yılmaz, aracın aşırı hızla caddeye girdiğini belirterek kazayı şöyle anlattı: "Yukarıdan gelen siyah cip önce ticari araca, sonra yol kenarında park halindeki motosiklete çarptıktan sonra bir Doğan marka araca çarptı. Bu aracı da beraberine alarak karşıdan gelen bir motosikleti de altına alıp yol kenarında meyve satan tablalara ve orada park halindeki ticari araca çarparak durdu."

Kazanın bir anda yaşandığını anlatan Yılmaz, "ambulansların gelmesi ile vatandaşların yardımıyla yaralıları araçlardan çıkartarak hastaneye gönderdik" dedi.

Kaza yerinde güvenlik önlemleri alan trafik ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra araçların çekilmesini sağlayarak yolu trafiğe açtı.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 19:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?