8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

Özel İdare araç filosunu güçlendirdi

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Siirt İl Özel İdaresi, bir adet ekskavatör ile bu makineye uygun hidrolik kırıcı ve hafriyat kovası ile araç filosunu güçlendirdi.

Siirt Valisi Musa Çolak, yeni alınan ekskavatörün anahtarını operatörüne teslim ederken, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Köylere yapılan hizmetlerin büyük kısmını karşılayan İl Özel İdaresi'nin satın alınan araçlarla daha işlevli bir hale geleceğini kaydeden Vali Çolak, "İl Özel İdaremizin araç parkını güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak 416 bin lira değerinde bir adet ekskavatör ile bu makineye uygun hidrolik kırıcı ve hafriyat kovası satın aldık. Bu iş makinesiyle her türlü kazı, yol açma ve

genişletme ile kanal açma işlerini gerçekleştirebileceğiz. Bunun yanı sıra il özel idaremize ait bir adet damperli kamyonu da gerekli tadilattan geçirerek çok fonksiyonlu akaryakıt tankerine dönüştürüldü. 16 bin liraya mal olan bu araç, 12 bin litre kapasiteye sahip. Bu yeni araçlarla İl Özel İdaremiz hizmetlerini daha hızlı ve kaliteli olarak vatandaşlarımıza ulaştıracaktır" dedi.

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
SİİRT İL ÖZEL İDARESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 16:28:01
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 01:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?