5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Pervari'de katil zanlıları yakalandı

Siirt'in Pervari ilçesinde geçtiğimiz hafta bir havuzda boğulmuş olarak bulunan 4 yaşındaki kız çocuğunun katil zanlıları yakalandı.

Pervari'de 15 Nisan günü evinden çıktıktan sonra kaybolan ve ertesi gün ilçeye 1 kilometre uzaklıktaki Serkan Deresi kenarındaki havuzda boğulmuş olarak bulunan Aysel Seçuk'un ölüm olayı aydınlatıldı. İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, olayla ilgili olarak yaşları 13 ile 14 arasında değişen üç şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Olayın hemen ardından il merkezinden ilçeye uzman ekipler gönderdim ve ilçedeki bütün kameraların kontrol edilmesini istedim. Kamera görüntülerinden yararlanarak katillere ulaştık. Yaşları 13-14 arasında değişen üç kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim ettik. Bu kişiler mahkemece tutuklandı" dedi.
Emniyet Müdürü Aydın, olayın nedeninin araştırıldığını, cinayetin failleri oldukları ileri sürülen ve yakalanan 3 kişinin eldeki ilk bulgulara göre psikolojik sorunları olduğunun tespit edildiğini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 17:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?