5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Polis haftası kutlamaları sona erdi

POLİS HAFTASI KUTLAMALARI SONA ERDİ

Polis teşkilatının kuruluşunun 165'inci yıl dönümü kutlamaları sona erdi. Emniyet Müdürü Celali Topuz, yaptığı konuşmada halkın desteği olmadan polisin başarılı olamayacağını belirtti.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Polis Meslek Yüksek Okulu'nda devam eden törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Celali Topuz, "Suçların giderek çeşitlenerek arttığı, suç işleme vasıtası ve tekniklerin geliştiği ve uluslararası organize hale geldiği polisin suçların önlenmesinde halk desteği olmadan başarılı olabileceğini düşünmek mümkün değildir. Bu düşünceden hareketle son yıllarda Siirt Emniyet Müdürlüğü olarak özellikle toplum destekli polislik hizmetleri kapsamında birçok proje

uygulamaya konulmuş, halkın olumlu tepkileri ve desteği sayesinde de başarıyla uygulanmış ve olumlu sonuçlar alınmaya başlanmıştır" dedi.

Topuz, halkın arasında MOBESE olarak adlandırılan, kent güvenlik yönetim sistemi (KYGS) ihalesinin tamamlandığını ve en kısa zamanda kurularak hayata geçirileceğini belirtti.

Törende daha sonra şiir ve kompozisyon dallarında birinci gelen eserler öğrenciler tarafından okundu. Polis Haftası nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve öğretmenlerine de plaketlerinin verilmesinin ardından, tören Polis Meslek Yüksek Okulu Bandosu eşliğinde yapılan resmi geçitle devam etti. Etkinliğe; Vali Vekili Hamdi Üncü, 3. Kom. Tug. Komutanı Tuğg. Ali Şahin İşleyen, Cumhuriyet Başsavcısı

Mustafa Karamık, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cumalı Aslancan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile emniyet personeli ve yakınları katıldı.

POLİS HAFTASI KUTLAMALARI SONA ERDİ
POLİS HAFTASI KUTLAMALARI SONA ERDİ
POLİS HAFTASI KUTLAMALARI SONA ERDİ
POLİS HAFTASI KUTLAMALARI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 15:06:00
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 16:49:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?