4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Polis öğrencilere trafik eğitimi verdi

Siirt Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube ekipleri, öğrenciler için trafik konulu bir program düzenledi. 

Polis tarafından öğrencilere verilen trafik eğitim programına, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Trafik Şube Müdürü Mehmet Düzkaya ve çok sayıda emniyet personeli katıldı.

 Polis lokali toplantı salonunda Emniyet Amiri Personel Şube Müdürü Hasan Güner, öğrencilere trafik ve hayatla ilgili önemli bilgiler verdi. Sinevizyon gösteriminde ise "Nasrettin Hoca" adlı çizgi filmle bu bilgiler desteklendi. Sinevizyonun ardından polis memurları, Fatih İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 25 öğrenciye kırtasiye seti ve çeşitli hediyeler dağıttı. Vali Mutlu ile Emniyet Müdürü Aydın, öğrencilerle sohbet edip hoşça zaman geçirdi. Öğrencilerle polislerin koro eşliğinde okuduğu birbirinden güzel şarkılarla program sona erdi.











İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 12:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
evren IP: 81.214.225.xxx Tarih : 24.10.2006 12:41:39
siirt polisi öğrencilere trafik dersi vereceğine öğrenciler için büyük bir tehdit oluşturan ve hatta minik çocukların korkulu rüyası haline gelen motosikletli canavarları durdursunlar !!!EHLİYETSİZ VE PLAKASIZ MOTOSİKLETLER!!!! İlla bi musibet bekliyosanız ona bişe diyemem ama o da olur yakında ...:))