5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Polisin sertifika günü

SİİRT'TE POLİSİN SERTİFİKA GÜNÜ

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi bünyesinde açılan 'Zırhlı Araçlar ve Silah Sistemleri' kursu ve 'Bilgi Toplama' kursları sona erdi. Kursulara katılan başarıyla bitiren toplam 69 polis memuruna düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Polis Evi'nde düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdür yardımcısı Sinan Beyenir, emniyet teşkilatının verdiği hizmette eğitimin büyük rol oynadığını belirtti. Beyenir, "Bugün burada Siirt Emniyet Müdürlüğü olarak tüm personelimizin öğrenmesi ve bilmesi gereken bilgi toplama kursu ve yine her zaman teşkilatımızda önemli yeri olan zırhlı araçlarımızın kullanımı ile ilgili düzenlenen zırhlı araçlar sürücüsü ve silah sistemleri kullanıcısı kursumuza katılan ve başarılı olan toplam 69 personelimize

sertifikalarını takdim etmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Emniyet teşkilatı olarak vermiş olduğumuz güvenlik hizmetinde eğitimin büyük bir rolü olduğu hepimiz bilmekteyiz. Bu doğrultuda Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığımız personelimize yönelik bu ve buna benzer hizmet içi eğitim kursları düzenlemektedir. Siirt ilinde de bu tür eğitim çalışmalarımızda bilgi ve deneyimleri ile bize yol gösteren, katkı ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize huzurlarınızda saygı ve şükranlarımı

arz ediyorum. Kursu başarı ile bitiren personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sayın Valim başta olmak üzere etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

12-22 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenlenen zırhlı araçlar kursunu başarı ile geçen 49 polis memuruna katılım sertifikası verildi. 18-22 Ekim arasında düzenlenen bilgi toplama kursunda ise 20 personele katılım sertifikası verildi. Törende daha sonra kursu başarıyla bitiren polis memurlarına sertifikaları Siirt Vali yardımcısı Yunus Sezer, Emniyet Müdür yardımcısı Sinan Beyenir ve Emniyet Müdürlüğü üst düzey yöneticileri tarafından verildi.

SİİRT'TE POLİSİN SERTİFİKA GÜNÜ
SİİRT'TE POLİSİN SERTİFİKA GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 17:39:01
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 18:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?