5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Polisler 350 aileye et dağıttı

SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ 350 AİLEYE KURBANLIK ET DAĞITTI

Siirt Emniyet Müdürlüğü personelinin kesmiş oldukları kurbanlıkların etleri daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi 350 aileye dağıtıldı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, Kurban Bayramı nedeni ile kesilen kurbanlıklarının etlerini daha önceden tespit edilen 350 aileye tek tek gezerek dağıttı. Aygül ve Evren Mahallesi'nde etlerin dağıtımını yöneten Terörle Mücadele Şube Şube Müdürü Hakan Korkusuz ailelere yönelik ihtiyaç doğrultusunda yardımların devam edileceğini belirterek, Kurban Bayramı'nın milli ve manevi dünyanın, birlik beraberliğin daha da yücelip güçlendiği en önemli günlerden olduğunu, sevinç ve kederde,

kardeşlik duygularının gelişmesini sağladığını vurguladı. Korkusuz, '''Siirt Emniyet Müdürlüğü personeli olarak kesmiş olduğumuz kurban etlerinden, ilimizde bulunan ve tespit ettiğimiz yaklaşık 350 fakir ve muhtaç aileye verilerek sıcak bir diyalog kuruldu'' dedi.

Korkusuz, aileleri bayramdan sonra da ziyaret edeceklerini ve ihtiyaçları olması halinde imkanlar ölçüsünde yardımcı olunacağını kaydetti.

SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ 350 AİLEYE KURBANLIK ET DAĞITTI
SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ 350 AİLEYE KURBANLIK ET DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 10:57:04
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?