3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Sadak'ı kızdıran haber

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, 19 Eylül'de cezaevlerindeki açlık grevlerine dikkat çekmek için yaptığı 1 günlük açlık grevi eyleminin ardından, Ankara'da yediği bir yemekle ilgili bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, kendisiyle ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında doğru olmayan haberlerin yayımlandığını, bu tür haberlere dikkate almadığını ve cevap vermek istemediğini söyledi. Sadak, olayın özünün 19 Eylül'de cezaevlerinde başlatılan açlık grevlerinde bulunan mahkumlarla dayanışmak ve kamuoyunda duyarlılık sağlamak amacıyla 1 günlük açlık grevine girdiğini ve 20 Eylül'de açlık grevini sonlandırdığını kaydetti. 21 Eylül'de Belediye hizmetleri ile ilgili olarak Ankara'ya bazı görüşmelerde bulunmak için gittiğini belirten Sadak, aynı günün akşamı Ankara'da arkadaşlarıyla birlikte mütevazi bir lokantada da yemek yediğini söyledi. Sadak, Ankara'da yemek suç ise bu suçu her zaman işleyeceklerini ifade etti. -

İŞTE O HABER:

19 Ekim'de Siirt'te belediye binası önünde bir basın açıklaması yaparak açlık grevine başladığını açıklayan BDP'li Belediye Başkanı Selim Sadak, 1 gün sonra Ankara'da bir restoranda ziyafet çekerken görüntülendi.

Açlık grevlerine destek vermek için 19 Ekim'de Siirt'te belediye binası önünde bir basın açıklaması yapan BDP'li Belediye Başkanı Selim Sadak, 1 günlük açlık grevine girdiğini açıklamıştı. 

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2012 Perşembe 14:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?