5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Sadak'tan hastalara moral ziyareti

SİİRT BELEDİYE BAŞKANI SADAK'TAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, hastaneleri ziyaret etti.

Sadak ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte önce Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yöneticilerini ve tedavi gören hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hastalarla yakından ilgilenen Başkan Sadak, hastaların dertlerini dinleyip moral verdi. Hastalara yakın ilgi göstererek umut veren Sadak, daha sonra Başhekim Ferhan Çetindağ ve Hastane Müdürü Metin Çakmak'ı makamında ziyaret etti. Çetindağ ve Çakmak, Belediye Başkanı Selim Sadak ve heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sadak'a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Sadak ve beraberindekiler daha sonra özel hastaneleri ve Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek buradaki doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarını özverili çalışmalarından ötürü tebrik etti. Sadak yaptığı açıklamada, "Hastanelerimizde ilimize ve bölgemize hizmet verilmeye uğraşıldığını yakinen gördük. Kabul olan dualar arasında hastanın duasının da olduğunu düşünüyoruz, hastalarımızın duasını alan başta hastane yöneticilerine ve personeline teşekkür ediyoruz. Hastane personelinin göstermiş olduğu bu özverili çalışmaların, hastalar üzerindeki memnuniyeti bizi de ayrıca memnun etmiştir" dedi.

Karşılarında belediye başkanlarını gören hasta ve yakınları bu güzel günü ölümsüzleştirmek için Başkan Sadak'la hatıra fotoğrafı çektirdiler.

SİİRT BELEDİYE BAŞKANI SADAK'TAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ
SİİRT BELEDİYE BAŞKANI SADAK'TAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:50:01
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 13:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?