5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Sadak'tan hayırlı girişim

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, birbirini seven iki gencin aileleri ile görüşerek çocuklarını evlendirmeleri için ikna etti.

Belediyeden yapılan açıklamada Siirt'in Kurtalan ilçesi Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalışan Nevşehirli Mustafa Cevizli'nin, aynı yerde çalışan ve gönül verdiği hemşire Esra Kara ile evlenmek için ailesinden istediği ancak ailesinin reddettiği belirtildi. Kızın ailesinden aldıkları ret cevabı üzerine Mustafa Cevizli ve yakınları çareyi Belediye Başkanı Selim Sadak'a başvurmakta buldu.

Başkan Sadak, kendisine başvuran sağlık memuru ve kızın görüşünü aldıktan sonra, kızın ailesi ile görüşerek, birbirlerini seven iki gencin mutlulukları için ikna etti. Daha sonra kızı, ailesi ve gençler ile birlikte makamında kabul eden Başkan Sadak, "Mademki beni başkan olarak benimsediniz, seçtiniz o halde hem erkek tarafı hem de kız tarafına babalık göreve yapmak da bana düşer. İki gencin nikahlarını bizzat ben kıyacağım. Bu hayırlı işte etkili olan kızın dayısı Ali Yılmaz'a da teşekkür ediyorum" dedi

Başkan Sadak, gençlerin düğünlerinin gerçekleşmesine de katkıda bulunacaklarını sözlerine ekledi.  Damat adayı Sağlık Memuru Mustafa Cevizli, Başkan Sadak'ın elini öperek teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 15:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?