5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Sadak'tan Siirtspor'a yemek

BELEDİYE BAŞKANI SADAK SİİRTSPOR İÇİN YEMEK DÜZENLEDİ

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirtspor ile Keçiörenspor takımları arasındaki karşılamayı izledikten sonra Siirtspor oyuncu ve yönetim kadrosuna yemek verdi.

Belediye Başkanı Selim Sadak'ın izlediği maçın çok coşkulu geçtiği ve Sadak'ın maça ilgisiyle taraftarların büyük moral kazandığı belirtildi.

Verilen yemekte konuşan Başkan Sadak, "Siirtspor'u başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bu başarıların devamını bekliyorum. Fadıl beyin belediyeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Siirtspor'un başarılı olması şehre ayrı bir heyecan katıyor" dedi.

Yemek sırasında konuşan Siirtspor Klubü Başkanı Fadıl Akgündüz, "Belediye başkanımızın verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Siirtspor kesinlikle bu başarılı performansıyla sezonu lider olarak kapatıp 2. Lige yükselecek. Çünkü yeni bir takım olmamıza rağmen oyuncularımıza ve kadromuza güveniyorum" dedi.

Yemekte Fadıl Akgündüz, Alpay Özay, futbolcular ve teknik kadronun yanı sıra bazı Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.

BELEDİYE BAŞKANI SADAK SİİRTSPOR İÇİN YEMEK DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:31:01
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 20:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?