5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Sağlık müdürlüğü arazisine park

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait 1.5 dönüm arazi üzerine çocuk parkı yapılması için girişimlerde bulundu. Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür'ü makamında ziyaret eden başkan Sadak, arazide çocuk parkı yapmak istediklerini belirtti.

Başkan Sadak yaptığı konuşmada güzel ortamda geçen bir seçimi geride bıraktık ve şu anda iadeyi ziyaret yapmak amacıyla geldiğini belirterek "Siirt halkı için belediye ve kurum müdürleriyle birlikte çok güzel projeler yapmaya başlayacağız. Belediye olarak Sağlık Müdürlüğü'nün bitişiğindeki 1,5 dönümlük boş arazi, devir edilirse burada çocuklarımız için bir çocuk parkı yapmayı planlıyoruz. Bizlere tahsis edilmesi halinde burada oturan çocuklarımıza oyun sahası için bir imkan yaratacağız. Projelerimizi halkımızla paylaşarak yapıyoruz" dedi.

Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ise, Belediye Başkanının çok hassas olduğunu ve Siirt halkı için çok güzel projeler hazırladığını belirterek, Sağlık Müdürlüğü olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 15:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?