5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Şehit aileleri unutulmadı

SİİRT'TE RAMAZAN AYINDA ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Siirt Valisi Musa Çolak, maddi ve manevi destekte bulunduğu şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Eşi Gülsüm Çolak ile birlikte Ulus ve Doğan mahallelerinde ikamet eden Makbule Araz ve Hikmet Tunç'u evlerinde ziyaret eden Vali Çolak, gıda, yakacak ve nakdi yardımlarda bulundu.

Ramazan Ayında yardıma muhtaç ailelerin yanında şehit ailelerini de ziyaret ettiklerini belirten Vali Musa Çolak, "Şehit ailelerimiz her zaman başımızın tacıdırlar. Onlara her zaman sahip çıkıyoruz. Evlerinde ziyaret edip, varsa sıkıntılarını dinliyoruz. Devlet olarak her türlü maddi ve manevi desteği sağlıyoruz. Bugün de ziyaret ettiğimiz şehit çocuklarımız benden özellikle eğitim desteği istediler. Bende Milli Eğitim Müdürümüze talimat vererek, dershane desteği verilmesi talimatını verdim. Okuma-yazma

bilmeyen diğer çocukların da halk eğitim merkezi aracılığıyla okuma-yazma kursu vereceğiz. Amacımız şehitlerimizin bizlere birer emaneti olan bu çocuklarımızın eğitimlerini eni iyi şekilde almalarını sağlamaktır" dedi. Daha sonra aile bireyleri ile bir süre sohbet eden ve kaldıkları evi gezen Vali Çolak, gıda, yakacak ve nakdi yardımda bulundu.

SİİRT'TE RAMAZAN AYINDA ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI
SİİRT'TE RAMAZAN AYINDA ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI
SİİRT'TE RAMAZAN AYINDA ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 16:48:04
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 16:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?