5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Serter TSO'dan destek istedi

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, Siirt halkının 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde iki parti arasında sıkışmak zorunda olmadığını söyledi.

İl teşkilatına destek vermek amacıyla Siirt'e gelen Serter, sivil toplum örgütleriyle görüştü. Berberindeki heyet ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekilleri Nedim Kuzu ve F.Özgür Çalapkulu ile görüşen Serter, burada yaptığı açıklama Siirt halkının kendisini AK Parti ve DTP arasında sıkışmış hissettiğini belirterek, "Siirt halkı iki parti arasında sıkışmak zorunda değildir. Siirt halkı AK Parti'nin belediyeciliğini gördü. Daha önce DTP'nin de belediyeciliğini görmüştü. Umarım, bu kez Siirt halkı, kendisine en iyi hizmeti verecek adayı seçer. Oda başkanlığımızdan siyasi anlamda olmasa da deneyim paylaşımı anlamında destek istiyoruz" dedi.

Serter, AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu'nun adayları Levent Oktay'ı beğendiklerini ve daha iyi gördüklerini iddia etti. Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, "Biz oda olarak bütün partilere ve adaylara eşit mesafedeyiz. Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduk, ancak herhangi bir parti veya adaylı desteklememiz söz konusu olamaz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 14:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?