5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

'Sevgi Kütüphanesi' hizmete açıldı

PERVARİ'DE 'SEVGİ KÜTÜPHANESİ' HİZMETE AÇILDI

Güngören Belediyesi tarafından Siirt'in Pervari ilçesinde yaptırılan Sevgi Kütüphanesi, törenle hizmete açıldı.

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu içerisinde kurulan kütüphanenin açılış töreninde bir konuşma yapan Pervari Kaymakamı Fırat Çelik, "Bölgenin eğitim, sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak her türlü hareketi takdirle ve minnetle karşılıyoruz. Güngören Belediyemizin sergilediği bu örnek davranışın diğer kurumlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Bugün açılışını yaptığımız bu kütüphane Pervarili gençlerimizin ufuklarının açılmasına katkıda bulunacak, onların ülkemizin geleceğinde daha önemli görevler almalarına yardımcı olacaktır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ise, kurdukları kütüphanenin adına duydukları sevgiden dolayı sevgi adını verdiklerini belirterek, "Bir proje kapsamında kurduğumuz bu kütüphanenin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizi seviyoruz. Bölge insanımızla iç içeyiz. Birçok çalışma ve meclis üyesi arkadaşım bu bölge insanıdır. Bundan sonra da bölgeye olan sevgimiz gereği yardımlarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Çelik, Belediye Başkanı Karaman ve Güngören ilçesi Kent Konseyi Başkanı ve Meclis üyesi Hikmet Sırma kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. 4 bin adet kitap, 2 adet bilgisayar, masa ve sandalyeleri Güngören Belediyesi tarafından sağlanan kütüphanenin açılışına Kaymakam Fırat Çelik ve kamu kurum kuruluş müdürleri, Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Uras ve AK Parti İl Başkanı Bayram Kızılay da katıldı.

PERVARİ'DE 'SEVGİ KÜTÜPHANESİ' HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 13:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?