5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Seyyar satıcıya pazaryeri verilecek

BÜTÜN SEYYAR SATICILARA SEMT PAZARLARINDA YER VERİLECEK

Siirt Belediyesi tarafından ildeki tüm seyyar satıcılara semt pazarlarında yer verileceği öğrenildi.

Siirt Belediyesi yetkilileri, kasaplardan sonra seyyar satıcı, pazar esnafı ve el arabası ile satış yapanlarla bir toplantı yaptı. Toplantıda, semt pazarları dışında kalan yerlerde satış yapan seyyar satıcılara da semt pazarlarında yer verilmesi kararlaştırıldı.

Başkan Selim Sadak, belediye çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şehrin problemlerini dile getirerek en önemli sorunlarından birinin seyyar satıcılar olduğunu söyledi. Başkan Sadak, "Şehirde sürekli dolaşıp bazı cadde ve kaldırımları işgal ederek yolları kapatanlar ile trafiği engelleyenlere çözüm bulunması gerekiyor. Bunun önüne mutlaka geçeceğiz. Sizlerden kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum. Size verilen pazar alanlarının dışına çıkmayın. Pazarların dışında satış yapan

seyyar satıcılara da pazar içinde yer vereceğiz. Hiç kimseyi mağdur etmeden şehrimizi modern, yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

Toplantıya katılan seyyar satıcılar da başka geçim kaynakları olmadığı için bu işi yaparak ailelerinin geçimini sağlamak zorunda olduklarını belirtti.

Toplantıya Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın yanı sıra DTP İl Başkanı Sıdık Taş, Belediye Meclis üyeleri ve belediye üst düzey yöneticileri katıldı.

BÜTÜN SEYYAR SATICILARA SEMT PAZARLARINDA YER VERİLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 11:21:05
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 11:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?