3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Siirt, Adıyaman'a kilitlendi

Türkiye 2. Lig B Kategorisi C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Siirtspor’da, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Karaman ile alınan 2-1’lik galibiyetin sağladığı 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Ligin bitimine 6 hafta kala 58 puanla ikinci sırada ve nağmağlup ünvana sahip olan Siirtspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Karamanspor karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle şampiyonluk yarışını devam ettirdi.

62 puanla lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 58 puanla takip eden Siirtspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Adıyamanspor maçın hazırlıklarına yarın Atatürk Stad’yumunda başlıyor.

Lig’de istikrarlı bir grafik çizen lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un puan kaybetme umuduylu maçlara iddialı çıkan sarı-mavili ekip, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Adıyamanspor’u yenmeninin hesaplarını yapıyor.

Siirtspor Teknik Direktörü Nurettin Şiro, ister içerde, isterse dışarda iyi futbol ile galibiyetlerini sürdüreceklerini belirterek ,"Lider Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u aramızda bulunan 4 puan kapatmak için rakibimizi mağlup olmasını bekleyeceğiz. 3 puanlı sistemde bu fark hiç önemli değil. Lig’in bitimine 6 hafta kala puan cetvetilinde 2. sıradayız. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde konuk edeceğimiz Adıyamanspor maçında mutlak sürette alıp galibiyetler serimizi sürdürerek şampiyonluk hedefimizi güçlendireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 15:15:25
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 16:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beycan ADIGÜZEL IP: 193.255.197.xxx Tarih : 11.04.2005 16:19:04
siirt sporun lider olması ve üst gruba geçmesi için duacıyım.Kalan maçlarda başarılarının devamını ve seyircilerin takımımızı iç ve dış sahada yalnız bırakmamalarını umuyor çünkü siirt herşeyin en güzeline layıktır. saygılarımla