4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirt alarmda

SİİRT ALARMDA

Siirt'in Pervari ilçesinde teröristler tarafından ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma karakoluna düzenlenen saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 3'ü polis, 4'ü asker toplam 7 güvenlik görevlisi yaralandı.

Siirt emniyeti alarma geçti. Siirt Devlet Hastanesi'ne hasta alımı durduruldu.

Alınan bilgilere göre, Siirt ili Pervari ilçesinde ilçe jandarma komutanlığı, polis lojmanları ve ilçe emniyet amirliğine teröristler tarafından roketlerle yapılan saldırı ve sonrasında çıkan çatışmalarda 3 polis ve 4 asker yaralandı. Pervari ilçe merkezinde çıkan çatışma sonucu Pervari çevresindeki ormanlık alan alev aldı. İlçe merkezi dışında çatışma devam ediyor. Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye çok sayıda asker sevk edildi.

Siirt merkezde emniyet alarma geçerken, yaralı polisler tugay komutanlığından Süper Kobra helikopterler eşliğinde gönderilen Skorsky personel taşıyıcı helikopter ile Siirt'e getiriliyor. Yaralılar için Siirt Devlet Hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemleri alınırken Siirt Devlet Hastanesi acil servisinde hastalar Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk ediliyor.

Yaralanan polislerden birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

SİİRT ALARMDA
SİİRT ALARMDA
SİİRT ALARMDA
SİİRT ALARMDA
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 00:04:05
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 09:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?