5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Siirt-Pervari yolu ulaşıma kapandı

SİİRT-PERVARİ KARAYOLUNDA HEYALAN

Siirt-Pervari karayolu heyelan nedeniyle sabahın erken saatlerinden beri ulaşıma kapandı. Belediye Başkanı İsmail Bilen yolu belediye imkanları ile açmaya çalıştıkların söyledi.

Pervari Belediye Başkanı İsmail Bilen gazetecilere yaptığı açıklamada yolun 85. kilometresinde sabah erken saatlerde heyelan meydana geldiğini ve bu heyelanı belediye imkanları ile temizlemeye çalıştıklarını söyledi. Kimsenin yardım çağrılarına cevap vermediğin ileri süren Bilen, belediye ekiplerinin haber alır almaz olay yerine gittiğini vurgulayarak, "Çok zor durumdayız. Yolumuz çok kötü durumda. Kimse sesimize kulak vermiyor. Yol sık sık kapanıyor. Bugün sabah erken saatlerde 85. kilometrede yani

ilçeye yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta meydana gelen heyelan nedeniyle yolumuz ulaşıma kapandı. Vatandaşlarımızın daha çok mağdur olmamaları için yolu belediyenin imkanları ile açmaya çalışıyoruz. Belediyemize ait iş makinesi ve işçilerimiz olayı duyduğumuz andan itibaren olay yerine gitti. Yolu akşam saatlerine kadar kendi imkanlarımızla açabileceğimizi tahmin ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:01:00
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 17:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?