5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Siirt Polisgücüspor basketbolda iddialı

SİİRT POLİSGÜCÜSPOR BASKETBOLDA İDDİALI

Siirt Polisgücüspor'un futbolun ardından basketbolda da iddialı olduğu belirtiliyor. Polisgücüspor Kulübü Başkanı Dr. Feridun Bağış, 80 lisanslı sporcu ile basketbolu Siirt'te sevdirmeye kararlı olduklarını belirtti.

Polis evinde sporcuların katılımıyla düzenlenen kahvaltılı bir basın toplantısında hedefler açıklandı. 80 lisanslı sporcularının bulunduğunu belirten Dr. Feridun Bağış, "Bu sayı küçümsenmeyecek bir sayıdır. Amacımız basketbolu sevdirmek ve tabana yaymaktır. 4 hocamız bu amaçla ter döküyor. Polisgücü olarak gençleri ve çocukları sokağın kötü alışkanlıklarından ve tehlikelerinden koruyarak, spor gibi yararlı etkinliklere yönlendirmeyi hedefliyoruz. Futboldan sonra basketbolda da çalışmalara başladık ve

kısa zamanda iyi mesafe aldık. Basketbolda bu yıl hedefimiz küçük ve gençlerde il birinci olarak Siirt'i basketbolda en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

Polisgücüspor yöneticilerinden Özcan Argunhan, kendilerine tanınan çalışma imkan ve destekten dolayı kulüp başkanı Dr.Feridun Bağış ve emniyet müdürlüğü yöneticilerine teşekkür etti. Basketbol hocası Selçuk Özkılıç da Siirt'te yetenekli basketbolcuların bulunduğunu ancak bunlara çalışma imkanı sağlanması gerektiğini ve bunun sağlanması halinde Siirt'in basketbolda da adını duyuracağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 11:52:04
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?