8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

Siirtspor hocasını buldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, teknik direktör Yücel Çolak ile anlaşmaya vardı.

Kulüp basın sözcüsü Barış İlçin yaptığı açıklamada, teknik direktör arayışı kapsamında görüşmeye başladıkları Yücel Çolak ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Geçen hafta teknik direktör Ramazan Silin'in görevinden ayrıldığını hatırlatan İlçin, "Bunun üzerine çeşitli hocalarla temaslarda bulunduk. Ancak teknik direktör Yücel Çolak ile anlaşmaya vardık. Kendisi başarılı bir hocadır. Takımımıza büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Teknik direktör Yücel Çolak ile yarın anlaşma imzalayacağız" dedi.

İlçin, teknik direktör Ramazan Silin görevinden ayrılması nedeniyle takımı bir haftadan beri alt yapı hocalarının çalıştırdığını, bu şartlar altında çıktıkları Bursa Nilüferspor maçında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu belirterek, "Alınan bu bir puan anlamlıdır. Oyuncularımız, güzel ve atak bir oyun ortaya koydular. Maçta bir ara galip duruma bile geldik, ancak bunu koruyamadık. Bu maç denk kuvvetlerin puanları paylaştıkları bir maç oldu. Futbolcularımı sergiledikleri mücadeleci oyun nedeniyle kutluyorum" diye konuştu.


 

AA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2011 Pazartesi 23:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?