5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Siirtspor Kongresi yapıldı

Siirtspor'da Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan eski Siirtjetpaspor kulübü başkanı Fadıl Akgündüz tekrardan yönetimi devir aldı.

Jet Fadıl lakabıyla tanınan ve Siirtspor'u, 3. Lig'den Turkcell Süper Lig'e çıkaran, Fadıl Akgündüz, kongreye tek aday olarak katılarak, tekrardan Siirtspor yönetimini devraldı. Saat 17.20'de Siirtspor Lokali'nde yapılan kongreye Siirtspor kulübü başkanı Beşir İçlin, taraftarlar Derneği Başkanı Çetin Akınay ile Siirtspor eski ve yeni yöneticileri katıldı. Kongre kararı ile yönetimi devralan Fadıl Akgündüz, Siirtspor'u kötü günlerden kurtarıp, tekrar süper lige çıkaracağını belirterek, "Siirt halkı benim her zaman kalbimdedir. Çünkü biz bir bütünüz. Siirt'in derdi benim derdim. Siirt halkına verilmiş bir sözüm yarım kalan bir işim var. Ben Siirt halkıyla beraber yarım kalan işimi tamamlamaya geldim.

Şimdilik Siirt spordan başlıyorum, geçmiş yıllarda Siirt sporu süper lige çıkardım, ne yazık ki sefasını süremedim. Ama şimdi birlik ve beraberlik zamanı, hep beraber Siirt sporu tekrar süper lige çıkarıp, o zevki Siirt halkıyla tadacağım. Sayın Valimiz Necati Şentürk dün akşam beni arayıp Siirt spora sahip çıkmamı istedi. Siirt valisinin bana bu teklifi sunması benim için bir şereftir. Bir Siirtli olarak el birliğiyle Siirt'i ve Siirt sporu çok iyi şeyler bekliyor.

Mevcut yönetim Beşir İlçin ve ekibine Siirtspor'a maddi ve manevi yaptıkları katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bütün Siirt halkının bana yardımcı olmasını istiyorum. Siirt halkı beni iyi tanıyor, ben başaramayacağım işin altına girmem, gerekirse haftanın yarısını Siirt'te yarısında İstanbul'da yaşarım ve Siirtspor'u tekrar eski günlere getirmek için her türlü maddi ve manevi desteği vererek eski günlere tekrardan döneceğimize eminim" dedi.

Siirtspor kulübü Yönetim ve Denetim Kurulu Aday Listesi, Yönetim kurlu Asil: M.Fadıl Akgündüz, B.Veysi Yaşar, F.Alpay Özalan, Ayhan Özgen, Bekir Çelepçıkay, Kenan Çavuşoğlu, Yusuf Erten, Celal İlbaylı Ve Osman Ören Yer Alırken, Yedekler: Cihat Akınay, Cengiz Özçiçek, Cemal, Cemal Varol, Nezir Erten, Fahrettin Özevin, Necip Tren, Beşir Utlu, Mehmet Akan, Barış İlçin, M.Cihangir Peker yer aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 17:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?