4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirtspor yönetiminde valiye ziyaret

Siirtspor Kulübü Başkanı Beşir İlçin ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü makamında ziyaret etti.

TFF 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Beşir İlçin, Vali Necati Şentürk'ten destek istedi. Vali Necati Şentürk'e Siirtspor'un sorunlarını anlatan Başkan İlçin, "Siirtspor ile ilgili çok yararlı bir görüşmemiz oldu. Çok samimi bir şekilde sorunlarımızı dinleyen Valimiz bizlere güç verdi. Bundan dolayı Valimize yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Kendisini sahamızda oynayacağımız Aksarayspor maçına davet ettik. Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp galibiyeti değerli valimize hediye etmek istiyoruz" dedi.

Yönetim olarak Siirtspor'un başarısı için çaba harcadıklarını belirten Başkan İlçin, "Siirtspor'un başarılı olması için yönetim kurulu olarak her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Maalesef son zamanlarda kulübümüze konulan hacizler bizi çok zor durumda bıraktı. Buradan eski başkanlarımıza sesleniyorum. Lütfen koyduğunuz hacizleri kaldırın" çağrısında bulundu.

Siirtspor'un kendi ayakları üzerinde durması için altyapıya önem vermesi gerektiğini belirten Vali Şentürk, bunun için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak üzere ilde spor komplekslerine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Vali Şentürk, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için yeni projeler geliştirip amatör sporcularımıza destek vereceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 15:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?