4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirtspor'a Diyanet'ten haciz şoku

Siirtspor, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen haciz şokunu yaşıyor.

Siirt Müftülüğü, 2 yıllık bina kira bedeli olan 30 bin YTL'yi ödemeyen Siirtspor'u hacze verdi.


TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edenSiirtspor, içinde bulunduğu maddi imkansızlıkların yanı sıra üzerinde bulunan hacizlerin şokunu yaşıyor. Siirtspor Kulübü Başkanı Beşir İlçin, düzenlediği basın toplantısında, kulübün Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Siirtli işadamı Ömer Helvacıoğlu ve Siirt Müftülüğü tarafından hacize verildiğini söyledi.

Siirtspor Kulübü'nün borçlar nedeniyle kapanma noktasına geldiğini ifade eden İlçin, "Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı ve kulübün eski başkanı olan Fadıl Akgündüz ile Siirtli iş adamı Ömer Helvacıoğlu'nun toplam 150 bin YTL alacağı var. Hiç acımadan hacze verdiler. Siirtspor'a gelen son haciz ise Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan oldu. Siirt İl Müftülüğü, 2 yıllık bina kira bedeli olan 30 bin YTL için kulübü hacze verdi. Kulübümüz, 3 ayrı haciz ile karşı karşıya kalmıştır. Belediye Başkanı Mervan Gül'ün takıma sahip çıkmasını diliyoruz" dedi.


Başkan Beşir İlçin, ayrıca hafta sonu pazar günü oynanacak olan Aksarayspor maçına tüm taraftarları davet ederek, takımlarına destek çıkmalarını istedi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 22:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?