3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Siirtspor'a şok aday!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hayranlığı ile tanınan antikacı Nil Demirkazık, sahipsiz kalan Siirtspor’da kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Siirtspor Kulüp Başkanlığı’na resmen aday olmak için Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mervan Gül’le biraraya geleceğini söyleyen Demirkazık, "Siirtspor Kulübü Başkanı olmam halinde, çok iyi transferler yapıp, Başbakan’nın takımı olan Siirtspor’u 1. Süper Ligi’ne çıkaracağım" dedi.

Antikacı Nil Demirkazık, gelecek sezon Türkiye 2. Futbol Ligi C Kategorisi mücadele edecek olan Siirtspor’u sahipsiz bırakmak istemediğini ve bu nedenle kulüp başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Siirt’e gitmeden önce Diyarbakır’da tarihi mekanları gezen Demirkazık’ın Ulu Camii’ni başı açık gezmesi üzerine vatandaşlar, kendisine tepki gösterdiler. Bunun üzerine Demirkazık, çantasından çıkardığı eşarpla başını örterek, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Siirtspor Kulüp Başkanlığına ile ilgili açıklamalarda bulunan Nil Demirkazık, başkan olması halinde Siirtspor’u 1. lige çıkaracağı vaadinde bulundu.

Siirtspor Kulüp Başkanlığı için yarın resmen adaylığını koyacağını söyleyen Nil Demirkazık, "Siirtspor, sahipsiz kalmış bir kulüp. Belediye Başkanı Mervan Gül ile temasa geçtim ve Siirtspor Kulüp Başkanlığı’na talip olduğumu söyledim. Kendisi de benim girişimimi memnuniyetle karşıladı. Amacım transferler yaparak, Siirtspor’u 2. Lig C Katagorisi’nden 1. Lig’e taşımak. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenarbahçe futbol takımlarıyla da dostluk maçları düzenlemek için temasa şimdiden geçtim. Siirt, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başbakan’ını seçmiş bir şehir. Siirtspor’un daha prestijli bir takım olması için elimden geleni yapacağım. Sahipsiz kalan Siitrspor’a sahip çıkarak, inşallah Başbakanımız’ın takımını 1. Lig’e taşıyacağım" dedi.

Siirtspor Kulübüne başkanlık adaylığını koymak için yarın bu kente gidecek olan Nil Demirkazık’ı yaklaşık 500 taraftarın karşılayacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 17:16:55
Güncelleme :30 Haziran 2005 Perşembe 14:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?