3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Siirtspor'a vali sahip çıktı

Siirtspor Kulüp Başkanı Seyfettin Akarmut'un trafik kazasında hayatını kaybetmesinin adından yaşanan belirsizliğe Siirt Valisi Ahmet Aydın el koydu. Vali Aydın, Siirtsporun sahipsiz olmadığını ve her türlü desteğin verileceğini söyledi.

İlk etapta takımın İzmir kampı masrafları için Siirt İlim Spor Kültür Vakfı Araştırmaları Vakfı'ndan 10 bin TL destek veren Vali Ahmet Aydın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 15 Eylül'de yapılacak olağanüstü kongreye kadar kulübün tüm masraflarının valilik tarafından karşılanacağını belirtti. Siirtspor'un sahipsiz olmadığını ve sahipsiz bırakılmayacağını ifade eden Aydın "15 Eylül'de olağanüstü kongre kararı alındı. Bu tarihte çoğunluk sağlanmadığı takdirde genel kurul bir hafta sonra yapılacak. Bu süre içerisinde takımın bütün masraflarını valilik olarak üstleniyoruz. Bu süre içerisinde kulüp yönetimine talip olacak hamiyetli iş adamları arayacağız. Çıktığı takdirde yönetimi devredip her türlü desteği kendilerine vereceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum; Siirtspor sahipsiz değildir ve sahipsiz bırakılmayacaktır. Yönetime talip çıkmadığı takdirde de her türlü kulübe her türlü mali ve idari desteği vereceğiz" dedi.

Kulübün yeni sezonda teknik direktör Orhan Kapucu ve 15 futbolcu ile anlaştığını söyleyen Aydın, "İzmir Ödemiş'te kamp başladı. Transfer sezonu kısa bir süre sonra bitiyor. Elimizi çabuk tutmak zorundayız. Siirt'i başarıyla temsil edecek iyi bir takım kurmak istiyoruz. Bir daha tekrarlıyorum, Siirtspor sahipsiz değildir ve sahipsiz bırakılmayacaktır" diye konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2012 Perşembe 16:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?