4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirtspor'da galibiyet sevinci

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig takımlarından Siirtspor'da teknik direktör Nurettin Şiro, ligdeki ilk galibiyetlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto 3 Lig 3. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'un teknik direktörü Nurettin Şiro, Antalya Kepezspor maçını kazanarak ilk galibiyeti almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şiro, cezalı Onur ve sakat olan Seydihan'dan yoksun olarak çıktıkları Antalya Kepezspor maçının ilk yarım saatinde çok güzel bir oyun sergilediklerini belirterek, "Maçın ilk 30 dakikasında istediğimiz sonuca ulaştık. Daha sonra oyun hakimiyeti bizde olmak üzere maçı rölantiye aldık. İki önemli oyuncudan yoksun olmamıza rağmen

çok güzel bir maç oldu. Takım kondisyon kazandıkça daha iyi bir duruma geliyor. Eksikliklerimizi hızla gideriyoruz. İlk galibiyeti almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarlarımız önümüzdeki maçlarda çok daha iyi bir Siirtspor'u izleme şansını bulacak. Biz artık önümüzdeki hafta deplasmanda yapacağımız Beylerbeyispor maçının hazırlıklarına başladık. Oyuncularımın performansından memnunum. Çok iyi oyunculara sahip bir takımız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 16:48:02
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 20:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?