3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Siirtspor'da Gül yeniden Başkan

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi C Grubu takımlarından Siirtspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede Nurettin Gül, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Siirtspor'da tek listeyle gidilen olağanüstü kongreye daha önce başkanlığa adaylığını açıklayan Nil Demirkazık katılmadı. Kongreye 60 delege katıldı. Başkan Nurettin Gül, oybirliğiyle yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Nurettin Gül, herkesi Siirtspor'a sahip çıkmaya çağırarak, "Geçen sezon gerekli desteği alsaydık, haftalar önce şampiyonluğumuzu ilan ederdik. Gerekli maddi ve manevi desteği göremediğimiz için zarar gören Siirtspor oldu. Siirtspor kimsenin malı değildir. Herkesin Siirtspor'a sahip çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

Siirt Belediye ve Siirtspor Kulübü Onursal Başkanı Mervan Gül ise, Siirtspor için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, "Siirt için Siirtspor kulübünü devraldık. Geçtiğimiz yıllarda küme düşme mücadelesi veren Siirtspor, geçen sezon şampiyonluğa oynadı. Bu özveriyi veren yönetime teşekkür ediyorum. Yönetim maddi ve manevi olarak hiçbir konuda geri kalmadı. Geçen sezon 3 puanla şampiyonluğu kaybettik. Umarım bu sezon şampiyon oluruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 10:50:42
Güncelleme :22 Temmuz 2005 Cuma 11:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet ERTEN IP: 85.101.27.xxx Tarih : 18.07.2005 22:13:00
Geçen sene taraftarın size verdiği destek manevi bi destek değildiyde neydi sezonun ikinci yarısında bi takım oyunlarla kalınan beraberlikler olmasaydı takım zaten şampiyondu