5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Siirtspor'da rehavet yok

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Siirtspor'da teknik direktörü Emrah Bayraktar, Play-Off'u garantilemeleri nedeniyle bundan sonraki maçlarda arkalarında bir soru işaret ve bir şüphe bırakmamak için daha güzel ve daha azimli oynayacaklarını belirtti.

Kendi sahalarında oynadıkları Belediye Bingölspor maçına da aynı düşünceyle çıktıklarını belirten Emrah Bayraktar, "Türkiye'de hedefledikleri bir üst basamağa ulaşan takımlar bir rehavete kapılıyor ve puan kaybına uğruyorlar. Bu da arkalarında soru işaretlerinin, çeşitli şüphelerin oluşmasına yol açıyor. Biz Play-Off'u garantiledik, ancak arkamızdan gelen ve özellikle ikinci olarak Play-Off'a kalmak isteyen takımlar da var.

Bunların ve Siirt halkının kafalarında bir soru işareti bir şüphe bırakmamak için de daha büyük bir ciddiyet ve sorumluluk anlayışı içerisinde bu maça çıktık. Siirt halkına, karşı bir sorumluğumuz var. Spor ahlakına da uygun bir şekilde güzel bir mücadele ile bu sorumluluğu yerine getirdik. İlk yarıda çok güzel oynadık, ancak ikinci yarıda da skoru korumak adına çok güzel mücadele ettik. Bu açıdan da bu maç bizim için önemli geçti. Bundan sonra kalan maçlarımıza da aynı anlayış içerisinde çıkacak ve galibiyeti hedefleyeceğiz" dedi.

Bayraktar, sergiledikleri güzel oyun ve güzel mücadelelerinden dolayı futbolcularını da kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 10:54:01
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 11:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?