4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirtspor'da sezon hazırlıkları sürüyor

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Siirtspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Cizrespor maçının hazırlıklarına başladı. 

Teknik Direktör Yaşar Erten, yeni sezon hazırlıklarına geç başladıklarını belirterek, "Bir hafta içerisinde hem transfer hem kamp sürecini tamamlamaya çalıştık. Bu arada takımın seviyesinin yüzde 60'larda olduğunu açıkça belirtebilirim. Tabii bunu yüzde yüzlere çıkarmak birinci hedefimizdir. Herkesin bildiği gibi büyük sıkıntılarımız var. Dar bir kadroya sahibiz. Bu dar kadroyu genişletmek için birkaç hamle daha yapmamız gerekiyor. Yeni transferler de henüz takıma uyum sağlayamadı. Hedefimiz takımın seviyesini artırmak ve şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturmak. Ligde iyi mücadele edip, şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz" dedi. 

Atatürk Stadı'ndaki çalışmalar nedeniyle ilk yarıdaki tüm maçları dışarıda oynayacakları için kaygılandığını dile getiren Kulüp Başkanı Beşir İlçin ise, taraftarlardan takımlarını dışarıdaki maçlarda da yalnız bırakmamalarını istedi. Ellerinden gelen tüm imkanları kullandıklarını ve Siirtspor'u takım haline getirdiklerini ifade eden Başkan İlçin, "Yönetim olarak elimizden gelen tüm imkanları kullandık. Transferlerimizi tamamlamaya çalıştık, hocalarımızı getirdik. Bizim tek hedefimiz Siirtspor'u ligde ulaşabileceği en iyi yere getirmek. Biz altından kalkabileceğimiz icraatlar gerçekleştiririz. Takıma güvenim sonsuzdur. Transfer ettiğimiz tüm futbolculara güveniyorum. Bundan sonra da hocanın bize vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. 

Sarı-mavili ekibin antrenmanında yeni transferlerin performansı yeni sezon öncesi teknik heyeti umutlandırdı.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 12:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeki epcerev IP: 84.57.20.xxx Tarih : 18.08.2006 00:09:07
oncelikle yeni baskan h. besir abiyi kutluyorum,kendisini severim. siirt spor gecmisten bugune kadar cok basarilarla dolu gecmise sahip ama su alisik olmadigimiz yerde oldugu icin bena üzüntü veriyor . umarim yasar abiyle bu sezon amacladigimiz yere gelir biraz rahat lariz.münihten siirt e kucak dolu selamlar .