3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Siirtspor'un yeni yönetiminden valiye ziyaret

Siirt Spor’un dün yapılan kongresinde seçilen yeni yönetim kurulu, Vali Murat Yıldırım’ı Makamında ziyaret etti.
Onursal Başkan (Belediye Başkanı) Mervan Gül, Kulüp Başkanı Beşir İlçin ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret Vali Yıldırım’ın Makam odasında gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında ilk konuşmayı yapan Kulüp Başkanı Beşir İlçin, Siirt Spor’un menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını belirterek, bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısında hedeflerini belirleyeceklerini kaydetti.
Gerek Onursal Başkan Mervan Gül, gerekse Siirtli işadamı Ethem Sancak’ın takıma verdikleri destekten memnun olduklarını söyleyen İlçin, diğer işadamlarının da desteklerini beklediklerini belirterek, Vali Murat Yıldırım’dan da desteğini sürdürmesini istedi.

Vali Murat Yıldırım da, Siirt Spor konusunda daha önce duygularını dile getirdiğini hatırlatarak, kongre sonucu oluşan yeni yönetimi tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini söyledi.

Siirt gibi bir İl’de spor kulübüne yardım ve desteğin önemli olduğunu vurgulayan Vali, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz Valilik olarak Siirt Spor’a desteğimizi sürdürüyoruz. Daha önceki toplantıda da belirttiğim gibi imkanlar dahilinde yardımlarımız sürüyor. Billoris Kaplıcasını geliri Siirt Spor’a verilmek üzere Belediye’ye verdik. Bunun yanı sıra başka kaynaklardan da gelir sağlamaya çalışıyoruz. Bu arada amatör sporu da unutmamamız gerekiyor. Amatör sporu geliştirirsek Siirt Spor’un yükü hafifler diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla Siirt Spor’a belli kişi ve kuruluşlar destek veriyor. Başka illerde bu destek çok daha fazladır. Burda da yaygınlaşmasını diliyor ve bekliyorum. Köy Hizmetleri sahasını antrenman sahası olarak düzenleyip Siirt Spor’a ve amatör sporculara açabiliriz. Ben yeni yönetimi tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyorum."

Ziyaretin sonunda Onursal Başkan Mervan Gül de destek ve katkılarından dolayı Vali’ye teşekkür etti.

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 18:18:57
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 11:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?