3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Siirtspor'un zor sınavı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta play-off mücadelesi veren Siirtspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu maç için Şanlıurfa'ya gitti.

Atatürk Stadyumu'nda sabah saatlerinde yaptığı ter idmanının ardından çalışmalarını sona erdiren Siirtspor, Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor maçı için iddialı.

Teknik Direktör Mustafa Özer, deplasmanda oynayacakları bu maçtan 3 puanla dönmek zorunda olduklarını ifade ederek, ligde kalan son 4 karşılaşmayı 12 puanla kapatıp, play-off hakkını kazanacaklarına yürekten inandığını söyledi.

Siirtspor'un kaderinin Şanlıurfaspor maçından sonra belli olacağını belirten Özer, "Deplasmanda oynayacağımız zorlu Şanlıurfaspor maçını almak zorundayız. Bu maçtan 3 puanla ayrılırsak, play-off kapısını yarılamış olacağız. Futbolcularımı gereken gayret ve ciddiyet konusunda uyardım.

Siirtspor'un bu duruma nasıl geldiğini benden başka kimse bilemez. Geçen sene bol kadroya sahip olan bir takım, A Kategorisi'ni kıl payı kaçırmış bir takım, şimdi mevcut eksik ve az olan kadrosuyla play-off mücadelesi veriyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 13:53:05
Güncelleme :16 Aralık 2005 Cuma 10:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?