4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirt'te 8 terörist ölü ele geçirildi

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, "29 Ağustos 2007 tarihinde teslim olan 1 teröristin ifadeleri ve mevcut istihbarat bilgilerinin değerlendirilmesi sonucunda, geçici köy korucularında katılımıyla Siirt-Pervari kırsalında operasyon düzenlendi.

Operasyon esnasında güvenlik güçlerinin PKK KONGRA/GEL terör örgütü mensuplarıyla girilen temas sonucunda 'teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık veren terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı.

 Çatışmada 8 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Çıkan temasta 1 geçici köy korucusu hafif şekilde yaralanarak, Siirt Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır.

Yaralı geçici köy korucusunun hayati tehlikesi mevcut olmayıp, bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 20:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
PATRİOT IP: 88.231.147.xxx Tarih : 2.09.2007 22:42:20

Operasyonda emeği geçen tüm silah arkadaşlarımın ellerine sağlık. Rabbim sizlerin yüreklerine ve bileklerine güç kuvvet versin. Öğrendiğim kadarıyla itlaf edilen 8 teröristten ikisi Şirvan - PERVARİ KARAYOLUNA PATLAYICI DÖŞEYEREK 4 vatan evladımızı şehit eden hainoğlu hainlerdenmiş. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmayacağına olan inancımı hep muhafaza ettim ve edeceğim.ŞEHİTLERİMİZE Allah (C.C)tan rahmet diler. Tüm şehit ve gazi ailelerine selam ve muhabbetlerimi sunar, silah arkadaşlarıma tekrar saygı selam ve muhabbetlerimi sunarım. ALLAH'a emanet olunuz. ŞEHİT AĞABEYİ M.Kömürcü