9
Mayıs
2024
Perşembe
SİİRT

Siirt'te bir istifa daha

SİİRT'TE BİR İSTİFA DAHA

CHP Siirt İl Kadın Kolu Başkanı Kamile Balcı'nın görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Gazetecilere konuşan CHP Kadın Kolları Başkanı şu açıklamalarda bulunduı: "Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimleri için dün il kadın kolları başkanlığı görevimden resmen istifa ettim. Siirt hizmeti hak ediyor, vatandaşlar da sorumsuz vekillerden şikayetçi. Siyaset halka hizmet etme sanatıdır. Uzun yıllardır siyasetin içinde görev alıyorum. Siyasi tecrübeme güvenerek ve Siirt halkına inancıma güvenerek milletvekili seçimlerine aday olacağım" dedi.

Uzun süre Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Balcı, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sahipsiz memleketin sahibi olmak, Siirt için uykusuz geceler, günler geçirmek için aday aday olmaya karar verdim. Bilgimi, birikimimi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da memleketim için kullanmak istiyorum. Örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gürsel Tekin ile görüştüm. Diğer parti büyüğü arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımla, partililerimle de görüştüm.

Bu yıl yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olabilmek için severek yürüttüğüm İl Kadın Kolları görevimden istifa ediyorum. Bu karar hepimize hayırlı olsun. Hayırlıysa olsun. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen il başkanımız sayın M. Muhdi Koyuncu'ya da teşekkürlerimi bir borç biliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 16:27:00
Güncelleme :15 Ocak 2011 Cumartesi 18:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?