4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Siirt'te 'Gül' yağmuru

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt'te büyük sevgi gösterileri ve gül yağmuruyla karşılandı.

Yurt içi gezisine bugün sabah saatlerinde Siirt'te devam eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kentte büyük bir coşkuyla karşılandı. Helikopterle Siirt'te gelen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra araçla Valiliğe geçti.

Cumhurbaşkanının gelişi sebebi ile şehir merkezinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Cumhurbaşkanı'nın geçiş güzergahında geniş güvenlik önlemleri alınırken, çevrede adeta kuş uçurtulmadı.

Siirt Valiliği önünde bekleyen binlerce kişi sabah erken saatlerinden itibaren ellerinde güllerle Cumhurbaşkanı Gül'ü beklemeye başladı. Valilik önünde aracından inerek vatandaşlarla tokalaşan Cumhurbaşkanı Gül, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları ile karşılandı. Daha sonra ildeki sivil toplum örgüt temsilcileri ile bir toplantı yapacak olan Cumhurbaşkanı Gül, programının son durağı olan 3. Komando Tuğay Komutanlığını ziyaret ettikten sonra Siirt'ten ayrılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 16:00:33
Güncelleme :13 Eylül 2007 Perşembe 16:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selami vergili IP: 88.254.91.xxx Tarih : 14.09.2007 09:11:58

Sayın Cum.Baş.mız hoş geldiniz Tüm engelleri aşıp o makama en laikı ile hakkettiniz.Çankaya sadece oturma yeri olmadığını ve Tüm ülkeyi temsil ettiğini herkese gösterinki bunu yapamayanlar utansın.aynı şekilde dışarıdada ülkeyi temsil etmeye ve ülkemizin o güzelliklerini herkesi davet ederek göstermeye devam ederseniz zafer bizlerin olacaktır.başarılar diliyorum.Sayın Cum.Başkanım