5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

STSO'dan işbirliği çalışması

 Siirt'in özellikle ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntının aşılması ve kalkınmasının sağlanması amacıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nca yeni bir çalışma başlatılıyor. Çalışma ekonomik alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri arasında işbirliğini sağlamayı amaçlıyor.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) olarak ilin ekonomisinin sağlıklı bir yapıya kavuşması için zaman zaman toplantılar düzenlediklerini, araştırma yaptıklarını ve raporlar hazırladıklarını belirten Başkan Vekili Nedim Kuzu, "Bu çalışmalarımızda toplumun bütün katmanlarının ve özellikle konumumuz gereği sanayici ve işadamlarımızın görüşlerinden yararlanmaya çalışıyoruz.

Ancak bu çalışmalarımızın daha çok ses getirmesi ve etkili olması için de iş hayatı, ekonomi ve sanayi alanlarında faaliyet gösteren bütün sivil toplum örgütleri arasında daha sıkı bir işbirliği sağlamak amacıyla çalışma başlattık.

Oluşturduğumuz bir heyetle sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile görüşerek bu işbirliğine bir şekil vermeye çalışacağız. Bu amaçla ilimizde yıllardan beri başarılı faaliyetlerde bulunan Siirt Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Kemal Bilim Bey'le çok yararlı bir görüşmemiz oldu. Değerli görüşlerinden yararlanacağız" dedi.

Odanın başlattığı girişimi büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirten Siirt Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Kemal Bilim de yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Güzel ve yararlı olacağına inandığımız bir girişim. Biz böyle bir girişimi memnuniyetle karşılıyor ve ilimizin yararına olacak her konuda işbirliğine de hazır olduğumuzu belirtiyoruz."
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 15:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?