5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

STSO'dan Müftü Gürlen'e plaket

STSO'DAN MÜFTÜ MAHMUT GÜRLEN'E PLAKET

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Tekirdağ Müftülüğü'ne atanan Müftü Mahmut Gürlen'e plaket ve Siirt battaniyesi takdim etti.

Siirt'en Çarşamba sabahı ayrılacak olan Müftü Mahmut Gürlen'i makamında ziyaret eden STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, Genel Sekreter Özgür Çalapkulu, Sanayi ve Ticaret il Müdürü Fahrettin Aktaç, Gürlen'e plaket ve Siirt battaniyesi hediye etti. Müftü Gürlen'i gönül ve kültür elçisi olarak Tekirdağ'a yolladıklarını söyleyen Oda Başkan Vekili Nedim Kuzu, "Siirt'e hizmetleriniz oldu. İnsanlarımızla küçük-büyük demeden iyi diyaloglar kurdunuz. İş yerlerimizin açılışları ile taziyelerimizde her zaman sizleri

yanımızda gördük. Ticaret Odası olarak son 10 yılda, 5 veya 6 plaket vermişiz. Bu da bizim için ne kadar değerli olduğunuzu göstermektedir. Sizleri ilimizin tanıtımı için gönül ve kültür elçisi olarak yolluyoruz. İnşallah gideceğiniz yerde ilimizi hatırlarsınız. Sizlere yeni görevinizde başarılar dileriz" dedi.

Müftü Mahmut Gürlen de, olumsuzluklardan dolayı bu bölgeye başka gözle bakanların yanıldığını, görev süresi boyunca insanların sıcaklığı ve ilgisine şahit olduğunu söyleyerek, "Bizler de gönül elçisi olarak Siirt'in güzelliklerini, güzel insanlarını batıdaki insanlarımıza anlatacağız. Batı ile doğu arasında köprü kurarak kardeşliği pekiştirmeye çalışacağız. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve yönetim kuruluna, camiamıza yaptıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Siirt'i ve sıcak halkımızı hiçbir zaman unutmayacağım. Kapımız burada olduğu gibi, Tekirdağ'da da herkese açık olacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kuzu, Siirt'i simgeleyen plaketi ve STSO Genel Sekreteri Özgür Çalapkulu da Siirt battaniyesini Gürlen'e verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 16:12:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 16:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?